Bloedprikken Amsterdam

Wij zijn Eurofins Clinical Diagnostics, een verzameling van laboratoria door heel Nederland. Wij bieden een breed diagnostisch portfolio zoals Klinische Chemie, Medische Microbiologie en Pathologie. Naast onze verschillende laboratoria bieden wij ook diverse bloedafname punten aan, waar we ook functie-en beeldvormend onderzoek aanbieden. Dit zijn onze Eurofins Zorgpunten.

Wij openen steeds meer Eurofins Zorgpunten omdat wij zorg dichtbij de patiënt belangrijk vinden. Hierdoor hoeven patiënten niet meer ver te reizen, maar kunnen ze dicht bij huis terecht voor onderzoek. Dit maakt zorg toegankelijker.

Eurofins Zorgpunten in Amsterdam

In Amsterdam hebben wij twee bloedprikpunten. Onze locaties zijn beide gevestigd in Amsterdam-West. Onze bloedpriklocaties zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Osdorpplein en op de Notweg. Op beide locaties kun je terecht voor bloed prikken, inleveren van urine en inleveren van ontlasting. Onze locatie in Gezondheidscentrum Osdorpplein is op woensdag en donderdag open van 08:00 uur tot 11:00 uur. Het bloedprikpunt aan de Notweg (gevestigd in Huisartsenpraktijk Ookmeer) is op donderdag en vrijdag van 08:00 uur tot 11:00 uur geopend.

Afspraak maken