Bloedprikken Rotterdam

Wij zijn Eurofins Clinical Diagnostics, een verzameling van laboratoria door heel Nederland. Wij bieden een breed diagnostisch portfolio zoals Klinische Chemie, Medische Microbiologie en Pathologie. Naast onze verschillende laboratoria bieden wij ook diverse bloedafname punten aan, waar we ook functie-en beeldvormend onderzoek aanbieden. Dit zijn onze Eurofins Zorgpunten.

Wij openen steeds meer Eurofins Zorgpunten omdat wij zorg dichtbij de patiënt belangrijk vinden. Hierdoor hoeven patiënten niet meer ver te reizen, maar kunnen ze dicht bij huis terecht voor onderzoek. Dit maakt zorg toegankelijker.

Eurofins Zorgpunten in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij twee bloedprikpunten. Één van onze Zorgpunten is gevestigd in het Lage Land en de andere locatie in Rotterdam-Noord. Ons Zorgpunt in het Lage Land zit op de Hoofdweg 80. De locatie in Rotterdam-Noord, genaamd Bergweg, is gevestigd Bergweg 180. Op beide locaties kun je terecht voor bloed prikken, inleveren van urine en inleveren van ontlasting. Onze locatie in het Lage Land, genaamd de Hoofdweg, is van maandag tot en met zondag open. Doordeweeks is deze locatie open voor COVID-19, inleveren van urine, ontlasting en bloedprikken. In het weekend zijn wij alleen open voor COVID-19. De Bergweg is doordeweeks geopend voor bloedafname en het inleveren van urine en ontlasting.

Afspraak maken