Cursusaanbod

Eurofins Clinical Diagnostics helpt graag bij de scholing van zorgpersoneel. Op dit moment bieden wij twee unieke uitstrijkcursussen aan: een basiscursus voor de doktersassistent en een vervolgcursus uitstrijken. De basiscursus is een combinatie van e-learning, een rollenspel en een praktijkgedeelte waarbij op echte modellen kan worden geoefend. In de vervolgcursus vergroot dr. W.A. ter Harmsel (gynaecoloog en oprichter van de vulvapoli) de kennis en vaardigheden door praktijkcasussen en theorie. Voor beide cursussen worden accreditatiepunten toegekend. Klik onderstaand voor meer informatie.

Uitstrijkcursus voor de doktersassistent 

De uitstrijkcursus voor de doktersassistent is ingericht op het werk in de praktijk en wordt in samenwerking met het Bevolkingsonderzoek Nederland gegeven.

Vervolgcursus uitstrijken voor de doktersassistent  

De vervolgcursus uitstrijken mag na de uitstrijkcursus voor de doktersassistent gevolgd worden. Deze cursus wordt gegeven door dr. W.A. (Bram) ter Harmsel Gynaecoloog. Dr. Ter Harmsel heeft de vulvapoli opgericht bij ziekenhuis Reinier de Graaf Groep en bekleedde de laatste tien jaar de functie als opleider gynaecologie.