Homepage

Over Eurofins Clinical Diagnostics

Bij Eurofins Clinical Diagnostics zijn we gedreven door onze missie om bij te dragen aan een gezonde en veilige wereld voor iedereen. Met zes toonaangevende laboratoria verspreid over Nederland, bieden we een compleet diagnostisch portfolio, waaronder klinische chemie, medische microbiologie, pathologie, moleculaire diagnostiek, genomics en functie- en beeldvormend onderzoek.

Ons team van medisch specialisten staat altijd paraat, 24/7, om zorgverleners te ondersteunen bij het maken van de juiste diagnostische beslissingen, of het nu gaat om spoedonderzoek of intercollegiaal overleg. We geloven in het ontzorgen van zorgverleners, van aanvraag tot uitslag, en stellen de patiënt centraal in elk aspect van ons werk. Wij weten hoe belangrijk een uitslag kan zijn.

Als onderdeel van Eurofins, een wereldleider in laboratoriumdiensten, hebben we toegang tot een wereldwijd kennisnetwerk en de nieuwste technologieën. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op de veranderende behoeften van de gezondheidszorg.

Meer over ons

Nieuws

18 juli 2024

Onze website is verbeterd!

Onze website is aangepast waardoor de gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn verbeterd. We hebben de meest gebruikte functionaliteiten geoptimaliseerd. We hebben een aantal ideeen hiervoor ook voorgelegd aan onze Raad van

Meer lezen

04 juli 2024

Bloedprikpunten van Eurofins SCAL in Alrijne tijdelijk gesloten

Per 1 juli 2024 is Eurofins SCAL de nieuwe leverancier van Alrijne voor bloedafnamediensten en laboratoriumdiagnostiek op het gebied van klinische chemie en hematologie. Tijdens de opstartfase is Eurofins SCAL

Meer lezen

De laboratoria van Eurofins Clinical Diagnostics

onderscheidend

ISO 15189-geaccrediteerd*

Eurofins NMDL RVA-Testen M293,

Eurofins LCPL RVA-Testen M292 

Eurofins SCAL RVA-Testen M315

Eurofins MML RVA-Testen M251

Eurofins PAMM RVA-Testen M103

Eurofins Gelre RVA-Testen M224 & M234