Complimenten & Klachtenpagina

Heeft u een compliment of klacht?

Eurofins Clinical Diagnostics vindt het belangrijk dat u tevreden bent over onze service en de diensten die wij u aanbieden. We doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent en een klacht in wilt dienen.


Mocht u juist heel tevreden zijn dan horen wij dat ook graag. Positieve feedback helpt ons om nog beter te begrijpen waar u als klant mee geholpen bent, en hoe wij nog betere zorg kunnen bieden. Complimenten kunt u altijd direct uiten richting de betrokken medewerker. Als u tevreden of ontevreden bent over onze geleverde service of dienst kunt u uw melding telefonisch, per e-mail of schriftelijk bij ons indienen via de gegevens onderaan deze pagina.


Als u ontevreden bent over de behandeling door één van onze medewerkers kunt u allereerst uw onvrede bespreken met de betrokken medewerker. Mocht u dit niet prettig vinden of er niet uitkomen met de betrokken medewerker dan kunt u uw melding telefonisch, per e-mail of schriftelijk bij ons kwijt via de onderstaande gegevens.


Uw klacht wordt geregistreerd en wij doen intern onderzoek. Ook kan de leidinggevende of klachtenfunctionaris contact met u opnemen voor overleg of een toelichting. De leidinggevende of klachtenfunctionaris registreert de bevindingen bij uw melding, neemt de nodige maatregelen en controleert of deze maatregelen het gewenste resultaat hebben.


Welke informatie hebben wij van u nodig?

  1. Uw klacht en indien van toepassing datum en locatie waar uw klacht betrekking op heeft;
  2. Uw emailadres, deze hebben wij nodig om u te kunnen benaderen voor extra informatie of het geven van terugkoppeling over de afhandeling van de klacht;
  3. Uw naam, geboortedatum en BSN hebben wij uitsluitend nodig als wij informatie in onze systemen moeten opzoeken.

Adresgegevens Eurofins locaties

Eurofins Salux (Laboratorium Klinische Chemie, Bloedafname, Biometrie en Rijbewijskeuringen)

Rooseveltstraat 18
2321 BM Leiden

Eurofins NMDL (Laboratorium Moleculaire Diagnostiek)


Visseringlaan 24K
2288 ER Rijswijk

Eurofins LCPL (Laboratorium Cytologie en histologie)


Visseringlaan 24K
2288 ER Rijswijk

Eurofins MML (Laboratorium Medische microbiologie)


Houtlaan 55
2334 CK Leiden