Diagnostiek

Diagnostiek

Klinische diagnostiek draagt als centraal element in de zorg bij aan elke fase van de patiëntenzorg: aanleg, preventie, diagnostiek, behandelingsmonitoring en prognose.

Dagelijks voeren wij grote hoeveelheden klinische diagnostische tests uit. Hiermee streven wij voor elke patiënt naar toegang tot de meest gespecialiseerde en innovatieve technieken voor diagnose, monitoring en therapeutische beslissingen. Onze testen en analyses zijn van het hoogste niveau en wij leveren de uitslagen in zo kort mogelijke tijd. Onze logistieke expertise en ons netwerk voor het ophalen en afleveren van monsters garanderen continuïteit in de zorgverlening.  

Bevolkingsonderzoek baarmoederhals­kanker

Eurofins voert het bevolkingsonderzoek voor de regio Zuidwest-Nederland uit.

Uitstrijkje

Eurofins | NMDL-LCPL is al meer dan 30 jaar het grootste, gespecialiseerde laboratorium in Nederland met betrekking tot de beoordeling van baarmoederhalskanker.

Huidafwijkingen

Diagnostisch maatwerk voor huisartsen op het gebied van pathologie.

Seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA)

Onderzoek naar geslachtsziekten.

Virussen

Onderzoek naar de aanwezigheid van een virus. Een virus is een klein stukje organisch materiaal dat zich alleen kan vermenigvuldigen in cellen van levende wezens.

Hematologie

Diagnostiek van ziektebeelden die ontstaan door erfelijke of verworven aandoeningen van het bloed, de bloedvormende organen, het afweersysteem en de bloedstolling.

Toxicologie

Onderzoek naar de effecten die kunnen optreden wanneer mensen met vergiften in aanraking komen

Functieonderzoek

Diagnostische testen die informatie geven over de toestand van delen van het hart.

Beeldvormend onderzoek

Is geneeskundig onderzoek, waarbij een beeld van het inwendige van het lichaam wordt gemaakt.