Samenwerkingen

PostNL

Sinds 2020 werkt PostNL samen met Eurofins Clinical Diagnostics. De organisaties zijn deze samenwerking gestart, zodat de continuïteit en de veiligheid van de sorteercentra en werknemers gewaarborgd blijft. Door het op tijd bezorgen van de post, blijft onze samenleving in beweging!

RIVM Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker Zuidwest Nederland 

Al jaren analyseert Eurofins Clinical Diagnostics de uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker (BVO). Eurofins Clincial Diagnostics is één van de vijf screeningslaboratoria binnen Nederland die bijdraagt aan dit maatschappelijke bevolkingsonderzoek. Wij zijn verantwoordelijk voor de regio Zuidwest-Nederland.

Dienst Justitiële Inrichting

Voor Dienst Justitiële Inrichting analyseert Eurofins Clinical Diagnostics dagelijks eerstelijnsdiagnostiek voor de verschillende locaties, waaronder penitentiaire inrichtingen en detentiecentra. Deze aanbesteding is in het najaar 2021 aan het laboratorium gegund en zal 4 jaar lang duren op 35 locaties in Nederland.

GGD en VWS

Eurofins Clinical Diagnostics was een van de laboratoria die tijdens de coronacrisis een hoog volume laboratorium oprichtte om te testen op het coronavirus. Met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen, kunnen wij tot 50.000 testen in korte tijd analyseren. Het laboratorium werkt voor verschillende projecten samen met de overheid in de strijd tegen corona.