Bloedprikken Leiden

Wij zijn Eurofins Clinical Diagnostics, een verzameling van laboratoria door heel Nederland. Wij bieden een breed diagnostisch portfolio zoals Klinische Chemie, Medische Microbiologie en Pathologie. Naast onze verschillende laboratoria bieden wij ook diverse bloedafname punten aan, waar we ook functie-en beeldvormend onderzoek aanbieden. Dit zijn onze Eurofins Zorgpunten.

Wij openen steeds meer Eurofins Zorgpunten omdat wij zorg dichtbij de patiënt belangrijk vinden. Hierdoor hoeven patiënten niet meer ver te reizen, maar kunnen ze dicht bij huis terecht voor onderzoek. Dit maakt zorg toegankelijker.

Eurofins Zorgpunten in Leiden

In Leiden hebben wij zes bloedprikpunten. Onze bloedafnamelocaties in Leiden zijn voornamelijk gevestigd in gezondheidscentra en huisartspraktijken. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Rooseveltstraat 18. Hier voeren wij niet alleen bloedafnames uit, maar ook functie-en beeldvormend onderzoek. Op onze overige locaties Merenwijk, Leidse Hout, De Singel, Lammenschans en Stevenshof ben je welkom voor bloedprikken, inleveren van urine en ontlasting.

Afspraak maken