Bloedprikken Den Haag

Wij zijn Eurofins Clinical Diagnostics, een verzameling van laboratoria door heel Nederland. Wij bieden een breed diagnostisch portfolio zoals Klinische Chemie, Medische Microbiologie en Pathologie. Naast onze verschillende laboratoria bieden wij ook diverse bloedafname punten aan, waar we ook functie-en beeldvormend onderzoek aanbieden. Dit zijn onze Eurofins Zorgpunten.

Wij openen steeds meer Eurofins Zorgpunten omdat wij zorg dichtbij de patiënt belangrijk vinden. Hierdoor hoeven patiënten niet meer ver te reizen, maar kunnen ze dicht bij huis terecht voor onderzoek. Dit maakt zorg toegankelijker.

Eurofins Zorgpunten in Den Haag

In Den Haag hebben wij twee bloedprikpunten. Één van onze Zorgpunten is gevestigd in het Regentessekwartier en de andere locatie in het Transvaalkwartier. Ons Zorgpunt in het Regentessekwartier zit op de Beeklaan 159 en is inpandig bij Gezondheidscentrum De Beek. De locatie in het Transvaalkwartier zit op De La Reyweg 164. Op beide locaties kun je terecht voor bloed prikken, inleveren van urine en inleveren van ontlasting. Onze locatie in Gezondheidscentrum De Beek is van maandag tot en met vrijdag open van 08:00 uur tot 11:00 uur. Het bloedprikpunt aan De La Reyweg is van dinsdag, woensdag en vrijdag open van 08:00 uur tot 11:00 uur.

Afspraak maken