Afspraak maken voor antistoffentest

Voor het aanvragen van een antistoffentest kunt u ook zonder doorverwijzing van uw huisarts, bij ons terecht. U kunt uw antistoffentest digitaal inplannen op één van onze locaties via de planningstool. Let op: voordat u een afspraak maakt moet u eerst dit formulier invullen.

Voor deze test zal er bloed bij u worden afgenomen. De antistoffentest, in de planningstool, valt dan ook onder afspraaktype: bloedafname. Wanneer u zonder verwijzing van de huisarts een ELISA test wilt, moet u betalen voor de test. Op onze hoofdvestiging vragen wij u om vooraf te pinnen, op al onze overige afnamelocaties geldt dat u middels een eenmalige machtiging betaalt. Neem daarom zowel uw legitimatiebewijs als uw bankpas mee.

Let op: Momenteel voeren wij door geringe aanvragen de Ig Totaal Test niet uit. Wij sturen de antistoffentest door naar Eurofins Medische Microbiologie (bevindt zich in het Alrijne Ziekenhuis). Het Alrijne Ziekenhuis voert de Ig Totaal Test uit. Uw uitslag wordt als positief of negatief doorgegeven. De antistoffentest wordt circa één per week geanalyseerd en u ontvangt geen reisbewijs.

Wilt u uw afspraak wijzigingen of annuleren? Dat is zeker mogelijk klik op één van de onderstaande opties:
Ik wil mijn afspraak wijzigen
Ik wil mijn afspraak annuleren

Bent u verhinderd?

Als u bent verhinderd, verzoeken wij u om dat uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Als u te laat afzegt of niet komt opdagen voor een afspraak, zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen.