Eurofins zet COVID-19 testbus in voor preventieve testen ‘op aanvraag’

De COVID-19 testbus rijdt de komende maanden door heel Nederland en test preventief bij bedrijven, rederijen, hotels, sportverenigingen en evenementen.

Geen onnodige reis- en/of wachttijden voor een coronatest, maar je kan op verzoek een COVID-19 testbus laten komen om al je medewerkers/bemanningsleden/hotelgasten binnen afzienbare tijd te testen om een veilige omgeving te creëren en reizen weer mogelijk te maken. Bij een negatieve testresultaat wordt er een internationaal reiscertificaat aangeboden.

In de testbus wordt de betrouwbare combinatie PCR-/sneltest afgenomen. Jacob Olie, directeur Clinical Diagnostics Benelux: “De combinatie biedt de hoogste mate van zekerheid. Met de testuitslagen kan je onmiddellijk anticiperen en activiteiten veilig en verantwoord continueren.” Het inzetten van de Eurofins COVID-19 testbus geeft organisaties de mogelijkheid om te voldoen aan corona richtlijnen voor veilige werken en reizen.”

De uitslag van de sneltest volgt binnen 15 minuten na afname en de uitslag van de PCR- test een dag later. Voor meer informatie hierover mail naar: covid19testing_NL@eurofins.com of bel: 071-51 61 680.