Ontdek onze nieuwe elektrische bakfiets: Duurzaam, Makkelijk & Altijd in Actie!

Bij Eurofins Clinical Diagnostics zetten we ons in voor een gezondere en veiligere wereld voor iedereen. Een essentieel en steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening is een duurzame bedrijfsvoering met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Een van onze nieuwste initiatieven is de lancering van onze elektrische bakfiets in de regio Leiden. De fiets wordt ingezet door SCAL, in samenwerking met Eurofins Clinical Diagnostics. Deze nieuwe fiets maakt het mogelijk om onderzoeksmaterialen moeiteloos en groen te transporteren van zorginstellingen en huisartspraktijken naar ons laboratorium in Leiden. Ook het huisbezoekenteam is met de bakfiets snel bij de patiënt, waarbij verkeersdrukte en parkeren geen belemmering meer zijn.

Aanvankelijk moest ons logistieke team even wennen aan het idee, maar ook onze bloedafnamemedewerkers kunnen nu niet meer zonder. De bakfiets legt dagelijks tientallen kilometers af, en zoals een van onze teamleden Julie (foto) het verwoordde: “In het begin was het even wennen, maar nu geniet ik van de snelheid, hoef ik niet in de file te staan, heb ik geen problemen met parkeren en blijf ik in beweging. Een dubbele winst!”

Heb je vragen over onze nieuwe bakfiets? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bas Blok via 06-27824013.

Samen bouwen we aan een gezondere en groenere toekomst!

Elektrische bakfiets Eurofins Duurzaam