Wereld Laboratoriumdag

Op Wereld Laboratoriumdag staan we stil bij de cruciale rol die laboratoria spelen in het bevorderen van de gezondheid en veiligheid wereldwijd.


Bij Eurofins Clinical Diagnostics zijn we gedreven door onze missie om bij te dragen aan een gezondere en veilige wereld voor iedereen. Met zes toonaangevende laboratoria verspreid over Nederland, bieden we een compleet diagnostisch portfolio, waaronder klinische chemie, medische microbiologie, pathologie, moleculaire diagnostiek, genomics en functie- en beeldvormend onderzoek.


Ons team van medisch specialisten staat altijd paraat, 24/7, om zorgverleners te ondersteunen bij het maken van de juiste diagnostische beslissingen, of het nu gaat om spoedonderzoek of intercollegiaal overleg. We geloven in het ontzorgen van zorgverleners, van aanvraag tot uitslag, en stellen de patiënt centraal in elk aspect van ons werk. Wij weten hoe belangrijk een uitslag kan zijn.


Als onderdeel van Eurofins, een wereldleider in laboratoriumdiensten, hebben we toegang tot een wereldwijd kennisnetwerk en de nieuwste technologieën. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op de veranderende behoeften van de gezondheidszorg.


Vandaag staan we stil bij onze verbondenheid, met al onze 62.000 Eurofins collega’s in 900 laboratoria !
Happy World Laboratory Day!