Positief getest op het coronavirus? Help mee!

Max. 5 dagen geleden positief getest op het coronavirus? Verdien 25 euro!

Ben jij positief getest op het coronavirus of ken je iemand die positief getest is? Lees dan dit bericht verder! Door jouw positieve test, kunnen we de maatschappij op weg helpen naar gebruiksvriendelijk testen. Dit doen we met behulp van de Eurofins blaastest.

Waarom de Eurofins blaastest?

De Eurofins blaastest is een nieuwe methode van Eurofins Clinical Diagnostics. Eurofins Clinical Diagnostics streeft naar innovatie en naar een patiëntvriendelijke manier van testen. De Eurofins blaastest is hét middel om pijnloos en gemakkelijk te testen. Je blaast drie keer door een buisje en vervolgens heb je binnen tien minuten de uitslag!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als je zeker weet dat je max. 5 dagen geleden positief getest bent op het coronavirus, mag je contact met ons opnemen voor een testafspraak. We zullen via een beveiligd bericht om jouw voornaam, achternaam, adres, paspoortnummer en e-mail vragen, zodat we dit in ons systeem kunnen verwerken. Wij komen bij jou thuis om een PCR-test en een blaastest af te nemen. Beide testen zijn geheel pijnloos en snel uitgevoerd. Nadat we de test hebben afgenomen, geven we dit door aan ons kantoor en sturen zij een link op om de cadeaubon (van o.a. Bol.com, Bijenkorf en Pathé) te innen. De PCR-uitslag ontvang je via de mail. Je quarantaine wordt niet verlengd door dit onderzoek. De eerste positieve uitslag van de GGD blijft leidend.

Draag jij je steentje bij?

Neem contact op via marcom@nmdl-lcpl.nl. Wij sturen, na ontvangst, de planning door zodat je weet wanneer wij langskomen. Let op: na 300 aanmeldingen stoppen we met deze actie.